joi, 8 aprilie 2010

pe urmele iubirii..


După atâția ani,am pornit în căutarea iubirii. Am mers pe același drum presărat cu lacrimi amare și pătat cu picuri de iubire... Am călcat pe urmele pașilor Tăi,care au fost lăsați cu mii de ani înainte de-ai mei, am găsit fărâme din spinii care-Ți erau țesuți pe cap precum o coroană de trandafiri, am găsit dâre lăsate de acea cruce atât de grea, pe care însă Tu ai ales-o din dragoste pt mine. Am ajuns în acel strop de lumină, Golgota, în mijlocul tăcerii... unde doar cuiele mai scârțâiau batute-n pânzele trupului Tău. Acolo, in față cu adevărul pot să mă văd cum am strigat și eu să fii rastignit. Mă văd cum Ți-am sfâșiat hainele,iar pt cămașa Ta am tras la sorț și Tu Te-ai rugat: „Tată, iartă-i, căci nu știu ce fac!” ... Mă zăresc cu lacrimi topite-n priviri cum Tu mi-ai spus că Ți-e sete și eu am pus intr-o ramură de isop un burete plin cu oțet și Ți-am dat să bei...

În ritmul sughițurilor plânsului meu, aud în ecou: „Eli,Eli, Lama Sabactani?” (Dumnezeul Meu, Dumnezeul Meu, Pentru ce M-ai părăsit?)

Ai fost părăsit pentru ca eu niciodată să nu fiu părăsită. Ai fost răstignit pentru ca eu să fiu iertată și să am viață.Ai fost zdrobit și disprețuit, pentru ca eu să învăț ce înseamnă iubirea.
Alerg cufundată în arta iubirii divine și ating crucea (vioara iubirii Tale pt mine), ating cuiele (fiorul sunetelor iubirii revărsate peste mine) și deasupra crucii, tau peste cuvintele scrise de Irod și scriu cu slove ce emană iubire: „Acesta este Isus, Împăratul meu.”
Doamne câtă iubire mi-ai arătat. Aș rămâne o viață întreagă urlând în acea dragoste deplină, să port crucea, deoarece crucea poartă, pe cei ce o poartă.
Aici la poalele grădinii Tale cu izvoare vii,am învățat să cred în iubire, chiar dacă mă sfărâmă.

DRAGOSTEA NU GREȘEȘTE NICIODATĂ ȚINTA!
P.S. : 1cross+3nails=4given !

Semnat: Nooni (N.N.P.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu