luni, 21 ianuarie 2013

O ultima scrisoare

Azi, scriu o ultima scrisoare, maine am sa va las in lumea voastra fara iubire, fara libertate si fara fericire. Eu am avut parte de tot ce am vrut, painea dragostei nu mi-a lipsit de pe masa, paharul iertarii l-am inchinat oricarui mi-a gresit si astfel vinul fericirii mi-a dat libertatea ce o doresc oricarui om.

In primul rand ii multumesc Lui Dumnezeu pentru toti anii frumosi plini de bunatate iar acum la sfarsit am inteles ca rostul in viata e a trai cu El.

In al doilea rand ii multumesc sotiei mele. Ii multumesc pentru aceiasi cafea lipsita de aroma dar servita cu toata dragostea, pentru mancarea cu sare prea putina dar intotdeauna nu a lipsit armonia din vorbele ei. Chiar daca prajiturile erau seci, pasiunea ei nu a lipsit niciodata in tot ceea ce facea.

In urmatorul rand multumesc copiilor pentru tot ce mi-au oferit, pentru noptiile in care vegheam la capataiul lor am inteles dragostea paterna, iar in noptiile in care ma rugam pentru ei, dragostea lui Dumnezeu. Le multumesc pentru toate cuvintele intoarse inapoi pentru ca trebuia sa duc o floare parintiilor mei. Le multumesc pentru toate durerile facute ca am inteles cate lacrimi trebuie sa vars pe mormantul parintiilor mei.

Nu in ultimul rand multumesc la toti pentru tot ce mi-ati oferit. Pentru toate privirile dure, atunci am inteles ce inseamna un zambet, pentru toate faptele frumoase ca atunci am inteles ce putin am facut pentru voi!

Va doresc o viata mai buna, iar atunci cand sicriul va cobori in locul de veci va transmit un sincer: "va iubesc!"

Autor: Cretzu

Un comentariu: